В Луцьку заступник міського голови Андрій Киця взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства

В Луцьку заступник міського голови Андрій Киця взяв участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства

18.11.16 17:00 0 589
Відбулися урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. Аграрники та переробники сільгосппродукції з нагоди професійного свята підготували виставку своєї продукції.

Потому кращих сільгоспвиробників вітали голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та заступник Луцького міського голови Андрій Киця.

З доповіддю про здобутки агропромислового комплексу Волині виступив директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко. Він акцентував на тому, що галузь динамічно розвивається, аграрії забезпечують волинян власною продукцією та мають ресурси для її реалізації за межами області.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик та перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик.

Звертаючись до залу, заступник міського голови Андрій Киця пригадав, як у дитинстві працював на току. За його словами, праця на землі - складна і важка. Тож повинна бути повага до праці хліборобів, адже вони забезпечують усіх продуктами харчування. Андрій Киця зазначив, що українці хочуть мати свою чисту і якісну продукцію. Викликає сум, коли бачиш картоплю з Єгипту на полицях супермаркетів. Необхідно підтримувати свого виробника.

Заступник міського голови у переддень свята побажав присутнім добра, здоров'я, натхнення, добробуту у родинах, а також миру всім і хліба на столі.

Андрій Киця вручив Подяку міського голови за високі трудові досягнення, значний особистий внесок у розвиток сільського господарства, активну участь у ярмаркових заходах з продажу сільськогосподарської продукції в місті Луцьку, а також з нагоди Дня працівників сільського господарства голові фермерського господарства “Слов'янка” Локачинського району Миколі Свистуну, власнику особистого селянського господарства села Лаврів Луцького району Павлу Магильоничу, приватному пасічнику міста Луцька Василю Ворону.

Пісенні дарунки працівникам ланів дарували аматорські колективи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У зв’язку з ...
Наступна новина: Відбудеться “круглий стіл” ...

КОМЕНТАРІ