Сергій Надал: «Тернополяни,які отримали вуличні травми,отримають 100% відшкодування вартості лікування»

Сергій Надал: «Тернополяни,які отримали вуличні травми,отримають 100% відшкодування вартості лікування»

18.11.16 14:28 0 471
17 листопада міський голова Сергій Надал відвідав пацієнтів Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої медичної допомоги, які отримали вуличні травми внаслідок екстремального снігопаду.

«Ще раз хочу попросити вибачення у цих людей та їх рідних за те, що ні техніка, ні комунальні служби не встигли оперативно справитися з ситуацією, внаслідок чого люди отримали травми, - каже очільник Тернополя. - на лікуванні у тернопільській лікарні перебувають 22 особи, які отримали травми через снігопади. Нам надана інформація про вартість їх лікування, тому ми компенсуємо їм 100% тієї суми, яку вони потратили на лікування».

У той же час Сергій Надал додає, що загальна вартість витрат на лікування буде виставлена як претензія для відшкодування підряднику, який винен у невиконанні своїх договірних зобов’язань і не прибрав місто під час снігопадів.

«Кількість пацієнтів, які отримали вуличні травми під час першого снігу, цього року не зросла у порівнянні з минулими роками, - зазначає головний лікар лікарні швидкої допомоги Ярослав Чайківський. - Бувало таке, що у попередні роки було більше звернень».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Надал провів ...

КОМЕНТАРІ