Вінниччина долучилася до вироблення стратегії запобігання корупції в Україні (+фото)

Вінниччина долучилася до вироблення стратегії запобігання корупції в Україні (+фото)

18.11.16 16:15 0 473
17 листопада, громадська організація Всеукраїнський центр протидії корупції та сприяння правоохоронним органам «Антикорупційна ініціатива» за підтримки обласної Ради провела «круглий стіл» «Взаємодія державного сектору та громадянського суспільства у запобіганні корупції в Україні».

Захід присвячений актуальним питанням державної політики у сфері протидії корупції, прозорості діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування як умови отримання об'єктивних відомостей та її поширення через засоби масової інформації, а також корупційної складової у сфері земельних відносин на Вінниччині.

В роботі «круглого столу» взяли участь представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадських організацій Вінниччини, співробітники освітніх та наукових установ регіону, засоби масової інформації.

«Нашою метою є вироблення ґрунтовної антикорупційної стратегії», – зазначив голова правління Всеукраїнського центру протидії корупції та сприяння правоохоронним органам «Антикорупційна ініціатива», кандидат юридичних наук, доцент Павло Комірчий.

За словами Павла Комірчого, однією з причин корупції в нашій державі на всіх рівнях є низький рівень взаємодії органів державної влади та інститутів громадянського суспільства, а також недостатній рівень довіри населення до правоохоронних органів, прокуратури та суду.

За результатами обговорення будуть вироблені пропозицій щодо боротьби з корупцією в Україні.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Капітальний ...
Наступна новина: «Круглий стіл» у міській ...

КОМЕНТАРІ