На Вінниччині продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування (+фото)

На Вінниччині продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування (+фото)

18.11.16 11:31 0 443
За повідомленням Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації продовжується реалізація інвестиційних проектів соціального спрямування на Вінниччині.

За фінансової допомоги держави із залученням коштів державного фонду регіонального розвитку у сумі 6,2 млн. грн при співфінансуванні з міського бюджету у сумі 2,3 млн. грн. протягом 2015 - 2016 років проведено роботи з реконструкції каналізаційної насосної станції N1 по вул. Князів Коріатовичів (Свердлова) у м. Вінниця.

КНС №1 по вул. Князів Коріатовичів (Свердлова) забезпечує каналізування центральної частини міста. Об'єкт водовідведення потужністю 20 тис. м3/добу побудований в 1959 році знаходився в аварійному стані.

В ході реконструкції замінено існуючі насосні агрегати на агрегати типу ЕМУ FA з пристроями плавного пуску, що відповідає потрібному тиску роботи насосного агрегату.Дані насоси захищеного типу, що не бояться затоплення машинного залу та виключають передумови забруднення навколишнього середовища.

Реалізація проекту сприятиме економії електроенергії на 950 тис. кВт. год/рік, збільшенню потужності КНС до 36 тис. м3/добу, зменшенню екологічного навантаження на навколишнє середовище і річку Південний Буг.

Послуги реалізованого проекту поширюються на 30-35 тис. мешканців міста Вінниця.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура виявила ...
Наступна новина: Міський голова привітав ...

КОМЕНТАРІ