Підприємства переробної галузі – основа економіки Вінниччини (+фото)

Підприємства переробної галузі – основа економіки Вінниччини (+фото)

18.11.16 13:56 0 591
Директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко вчора ознайомився з діяльністю провідних підприємств області ТОВ «Аграна Фрут Лука» та ТОВ «Бріз-Т».

Під час зустрічі генеральний директор ТОВ «Аграна Фрут Лука» Євген Чепернатий розповів посадовцю історію створення та функціонування підприємства, а також поділився його технологічними досягненнями.

«Спільне підприємство ТОВ «Лука» розпочало свою господарську діяльність у березні 2001 року, а з червня 2006 року змінило свою назву на теперішню. Це пов'язано з тим, що одним із засновників підприємства є відомий європейський сільськогосподарський концерн «Аграна», - повідомив підприємець.

Основним видом діяльності є вирощування плодів і ягід (суниці, малини, вишні, яблук), додатковим – вирощування зернових культур, а допоміжним – бджільництво запилювального характеру.

Керівник Департаменту оглянув спеціалізовану сільськогосподарську техніку, власне фруктосховище та сортувально-пакувальну лінію.

«На підприємстві широко застосовуються прогресивні західні технології та якісний посадковий матеріал з Австрії, Німеччини, Голландії, Чехії, що в свою чергу забезпечує високу якість і конкурентоздатність продукції», - підкреслив керівник підприємства.

Оглянувши інфраструктуру підприємства, Володимир Мережко зазначив: «Обсяги вашого виробництва вражають, а завдяки впровадженій системі менеджменту якості GlobalG.A.P. та щорічним сертифікаційним аудитам вирощуваної продукції на відповідність вимогам міжнародних стандартів якості, вони ще більше зростають. А це, в свою чергу, забезпечує роботою та гідною заробітною платою сотні працівників».

Крім того, посадовець відвідав ТОВ «Бріз-Т» - сучасне підприємство рибної галузі, яке працює на ринку Винниччини та за її межами з 1995 року.

Керівники підприємства Олександр та Світлана Топіліни ознайомили з його інфраструктурою та деталями виробництва.

«Ми виготовляємо більше ніж 250 найменувань рибної продукції та постійно працюємо над оновленням асортименту, що дозволяє задовольняти найвимогливіших споживачів. Ми дуже пишаємось тим, що в продукції ТМ «Бріз-Т» відсутні всілякі хімічні барвники та стабілізатори», - розповіли підприємці.

Володимир Мережко оглянув пресервний, коптильний та вакуумний цехи, хімічну та бактеріологічну лабораторії, що дозволяють контролювати увесь процес виробництва, та зазначив: «Хоча ТОВ «Бріз-Т» є невеликим підприємством, але конкурентоздатним. Сучасне обладнання, якість сировини та запроваджена комплексна система контролю якості стали візитною карткою вашої продукції. Наше завдання, як влади регіону, всебічно сприяти та допомагати розвитку таких підприємств».

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ