Круглий стіл у Чернівецькій автошколі ТСО України (+фото)

Круглий стіл у Чернівецькій автошколі ТСО України (+фото)

19.11.16 19:58 0 712
Безпеки дорожнього руху пройшов круглий стіл за участю працівників Управління превентивної діяльності ГУНП в Чернівецькій області, керівництва Чернівецької автошколи ТСО України, викладачів вищої категорії та учнями Чернівецької автошколи.

Під час обговорення були розглянуті актуальні питання у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху на Буковині, медичного забезпечення безпеки дорожнього руху, підготовки водіїв транспортних засобів, організації дорожнього руху, нормативного регулювання правил експлуатації та технічного стану транспортних засобів, контролю та нагляду у сфері транспортної безпеки тощо.

Поліцейські поінформували учасників круглого столу про ситуацію на дорогах області, динаміку аварійності, її головні причини, заходи, які вживає відділ безпеки дорожнього руху для попередження дорожньо-транспортних пригод.

Загалом круглий стіл пройшов плідно, була присутня досить конструктивна дискусія і роз’яснено дуже багато питань. Тільки разом ми можемо вплинути на ситуацію на дорогах Буковини.





Відділ БДР УПД ГУНП в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Какие нынче есть ...

КОМЕНТАРІ