Найкращих чернівецьких студентів нагородили преміями міської ради

Найкращих чернівецьких студентів нагородили преміями міської ради

19.11.16 11:04 0 450
У сесійній залі Ратуші нагородили премією Чернівецької міської ради 43-х кращих студентів вищих навчальних закладів міста різного рівня акредитації. Дипломи І та ІІ ступенів їм вручив заступник міського голови Володимир Середюк.

«Для студентів їхнє свято є одним з найочікуваніших у році. У роки навчання вони знаходять справжніх друзів, з якими залишаються на все життя. Також це той період, коли вони формуються, як активна частина нашого суспільства. Я сподіваюся, що після участі у діяльності студентських парламентів ці молоді люди стануть вельми корисними для органів місцевого самоврядування, розвиваючи наше місто і державу в цілому», – каже Володимир Середюк.

За активну життєву позицію, успіхи у навчанні, участь у олімпіадах 23-х студентів нагородили дипломами І ступеню і преміями у розмірі 250 гривень. Ще 20 студентів отримали дипломи ІІ ступеню і премії у розмірі 250 гривень.

Організаторами заходу виступили відділ у справах сім'ї та молоді Чернівецької міської ради та міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З наступного року ліки ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ