Негода на Тернопільщині: Дані оперативного штабу на 17 листопада

Негода на Тернопільщині: Дані оперативного штабу на 17 листопада

19.11.16 16:51 0 555
У четвер, 17 листопада відбулося чергове засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків стихії. Як стало відомо, станом на 06:00 ранку:

• електропостачання відновлено у всіх населених пунктах області (з 1057 було знеструмлено - 361);

• забезпечено проїзд на дорогах державного, регіонального та місцевого значення;

• навчальний процес відновлено у всіх школах області, окрім с.Могильниця, Теребовлянського р-ну (будівля не встигла прогрітися і рішенням місцевої адміністрації вирішено, що діти залишаться вдома);

• усі медзаклади області працюють в штатному режимі;

• на місці відстою та буксирування важкогабаритного транспорту організовано роботу пересувного пункту обігріву – м.Тернопіль, вул.Микулинецька.

Протягом останньої доби для ліквідації наслідків негоди в області залучено 127 механізмів та 236 осіб від Служби автомобільних доріг. Допомагали також міжрайонні управління водного господарства – надано 8 механізмів та 16 чоловік.

У місті Тернополі над розчисткою працювали 7 піскорозкидачів з відвалами, 2 грейдери, 6 навантажувачів, 12 самоскидів, 3 трактори, бульдозер, а також три додаткові одиниці техніки ДСНС та 6 спецмеханізмів, наданих Службою автомобільних доріг області.

Рятувальники Тернопільщини 16-17 листопада відбуксирували 62 вантажних та легкових авто, а також дві карети «швидкої». Таким чином врятовано 98 осіб, в т.ч. одну дитину.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На “Вечірніх ...
Наступна новина: Педагоги з Луганщини ...

КОМЕНТАРІ