На Вінничині валерій Коровій привітав особовий склад військової частини А1119 з 80-річчям з часу заснування (+фото)

На Вінничині валерій Коровій привітав особовий склад військової частини А1119 з 80-річчям з часу заснування (+фото)

19.11.16 16:05 0 514
17 листопада, військова частина А1119, що дислокується поблизу Калинівки та більше відома як 48-й Арсенал, відзначила 80-й ювілей.

Привітати військовослужбовців частини зі знаменною датою до Калинівського районного будинку культури, де пройшли урочистості, завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, керівники Калинівщини, колеги та друзі військової частини.

«Це дійсно велика подія. 48-й Арсенал – це бойова частина, яка забезпечує життєдіяльність дуже багатьох підрозділів на передовій, - зазначив, звертаючись до учасників зібрання, голова облдержадміністрації Валерій Коровій. - Ці важкі останні три роки показали, що ми, українці, позбавилися багатьох ілюзій стосовно того, що хтось прийде захищати нашу землю, наші сім'ї, наших дітей, буде розвивати нашу країну. І це на дуже великий поступ вперед».

Керівник Вінниччини наголосив, що Україна дуже стрімко змінюється, хоча й на в державі чимало серйозних проблем. Проте кожен, переконаний голова ОДА, повинен докласти усіх зусиль, аби країна стала сильною, сучасною, європейською державою.

Вітаючи зі святом, Валерій Коровій побажав особовому складу частини миру, злагоди, віри й добра, а також вручив окремим військовослужбовцям Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.





















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ