На Вінниччині оголошено підозру чиновнику за незаконне відчуження земельної ділянки

На Вінниччині оголошено підозру чиновнику за незаконне відчуження земельної ділянки

19.11.16 19:12 0 588
Прокуратурою Вінницької області спільно із працівниками ГУНП у Вінницькій області, у рамках кримінального провадження щодо незаконного відчуження земельної ділянки у власність одному із жителів регіону, загальною прощею 0,9 га, ринковою вартістю більше 600 тис грн, що розташована за межами населеного пункту одного із сіл Вінниччини, керівнику одного із районних Управлінь Держгеокадастру у Вінницькій області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Встановлено, що зазначену земельну ділянку надано у власність під видом земель для ведення особистого селянського господарства, хоча вона сформована за рахунок земель промисловості та лісового фонду, які перебували у користуванні державних підприємств та установ.

Довідково:Згідно ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання владою в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки), передбачена відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області 2 ...
Наступна новина: Екстрадованого із ...

КОМЕНТАРІ