На Вінниччині відбувся навчальний семінар по впровадженню програмно-цільового методу на рівні місцевих бюджетів (+фото)

На Вінниччині відбувся навчальний семінар по впровадженню програмно-цільового методу на рівні місцевих бюджетів (+фото)

19.11.16 17:23 0 681
,18 листопада, за ініціативи Департаменту фінансів облдержадміністрації та ІБСЕД (Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень) відбувся навчальний семінар в рамках підготовки до впровадження програмно-цільового методу у бюджетному процесі на рівні місцевих бюджетів, які мають взаємовідносини з державним бюджетом.

Про мету семінару та законодавчі підстави запровадження програмно-цільового бюджетування місцевих бюджетів у вступному слові повідомив директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський.

Він, зокрема, зазначив: « Ми маємо впровадити з 1 січня 2017 року програмно-цільовий метод в бюджетний процес. Звичайно ж буде якийсь перехідний період, коли ми ,можливо, «набиватимемо шишки» , проте мусимо забезпечити реалізацію державної політики в галузі фінансів. шнє велике зібрання покликане надати не лише роз'яснення,але й практичну допомогу в даному питанні».

Посадовець зазначив, що впровадження програмно-цільового методу у бюджетний процес на рівні місцевих бюджетів гальмують затримки з питань регулювання нормативно-правової бази з боку Міністерства фінансів, з боку головних розпорядників коштів державного бюджету.

Більш детально на питаннях порядку денного семінару зупинилась Олеся Голинська – консультант з економічних питань Департаменту методології та навчальних програм ІБСЕД.

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Педагоги з Луганщини ...
Наступна новина: За втручання Мукачівської ...

КОМЕНТАРІ