Які нині є різновиди опалення?

Які нині є різновиди опалення?

19.11.16 21:58 0 1115

У даній статті ми розглянемо основні види обігріву житлових приміщень та розповість нам про це співробітник інтернет-магазину smartclimate.com.ua/, в якому можна придбати матеріали для систем опалення. Отже...

Водяне опалення

Це звичайні алюмінієві, сталеві або чавунні радіатори + металопластикові або сталеві труби. В двох словах - це класика. Водяне опалення має власні різновиди. Котли, які безпосередньо підігрівають воду, можуть працювати на різних видах палива (газ, солярка, дрова і вугілля). Крім того, котли також відрізняються і способом видалення відпрацьованих газів (з нагнітачем, або ж з природною тягою).

Парове опалення

Таке опалення було дуже популярним видом опалення в кінці 19 ст. Нині ж воно застосовується дуже рідко.

Пічне опалення

Це найбільш древній різновид опалення. Нині, російські традиційні печі відходять на 2-ий план, а популярними є: калорифери за типом Бренан або Буллеріан (дров'яні печі), пічне водяне опалення (твердопаливні), а також каміни з вмонтованою в них системою водяного опалення.

Повітряне опалення

Це досить хороший різновид опалення, який відрізняється економічністю, відсутністю труб і радіаторів, а також швидкістю прогріву приміщень.

Опалення електрикою

Це найбільш швидкий в монтажі метод опалення. Є 2-ва варіанта такого опалення: електричні радіатори, які живляться безпосередньо від мережі або ж електродний проточний котел в системі водяного опалення. Є одне "але": для роботи такої системи опалення необхідне електричне підключення великої потужності, яке є далеко не скрізь.

Опалення кондиціонером

Сучасні кондиціонери, як охолоджують приміщення, так і гріють їх.

Тепловий насос

Цей різновид опалення досить поширений в країнах ЄС, які розташовані на морському узбережжі. За своїм принципом тепловий насос схожий на опалення кондиціонером, тільки тепловий насос бере енергію безпосередньо з річки, озера, морської води або землі, а ось кондиціонер бере енергію з повітря.

Дизельне опалення

Дає можливість здійснювати опалення безпосередньо в далечині від головних енергетичних комунікацій.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Забор из профнастила: ...
Наступна новина: Світлодіодні лампи або ...

КОМЕНТАРІ