У Житомирі за участю заступника Міністра обговорили українсько-польський проект.

У Житомирі за участю заступника Міністра обговорили українсько-польський проект.

20.11.16 08:53 0 544
18 листопада, за участю заступника Міністра молоді та спорту України Олександра Яреми пройшла прес-конференція з нагоди проведення у Житомирі Українсько-польського молодіжного проекту «No Hate Speech Movement» (у вільному перекладі – «Рух проти ненависті»).

На зустрічі були присутні заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, начальник управління сім'ї, молоді та спорту Світлана Гресь, керівники проекту «No Hate Speech Movement» з України, Польщі та Чехії.

«Дуже цікавий і корисний проект, який доводить ефективність зусиль, які об'єднують. З одного боку цей проект об'єднав владу і громадськість, які переймаються цією проблемою. З іншого боку – Україну і Польщу. Я пишаюсь, що цей проект реалізовується на Житомирщині, тому що саме тут проживає найбільша польська діаспора в Україні», – зазначив Ярослав Лагута.

Головною метою україно-польського проекту є діалог, обмін досвідом та налагодження партнерських контактів активістів кампанії «No Hate Speech Movement», представників молодіжних та студентських організацій України та Польщі, залучення до кампанії нових партнерів і вироблення ефективних інструментів захисту прав людини он-лайн.

«Я щасливий, тому що проект, над яким думали і яким займалися, втілюється у життя. В цьому році була створена рада молодіжних обмінів між Україною і Польщею та проведено прозорий конкурс, в якому взяли участь кілька сотень організацій з цих країн, в результаті чого було підтримано 55 проектів. Тож до кінця року майже дві тисячі поляків і українців можуть взяти участь в таких обмінах», – сказав Олександр Ярема.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі науковці ...
Наступна новина: Житомирщина: збережи своє ...

КОМЕНТАРІ