На Вінничині новий спортивний майданчик зі штучним покриттям відкрили у Барській загальноосвітній школі № 3 (+фото)

На Вінничині новий спортивний майданчик зі штучним покриттям відкрили у Барській загальноосвітній школі № 3 (+фото)

20.11.16 10:34 0 616
Заклад, де навчаються 447 школярів, такої інфраструктури потребував уже давно. За словами директора школи Анатолія Ловчинського, про облаштування майданчика мріяли і учні, і батьки, і адміністрація закладу.

За ініціативи голови Барської райдержадміністрації Володимира Саволюка та підтримки обласної влади, школярі нарешті отримали такий бажаний дарунок. Роботи з облаштування тривали 3 місяці, і тепер сюди навідуються діти і з сусідніх навчальних закладів. Більше того, нині також здійснюються заходи з модернізації шкільної спортивної зали.

18 листопада, за участі голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія відбулося урочисте відкриття очікуваного об'єкту.

«Облаштування майданчика ініціював голова районної державної адміністрації. Ми цю ініціативу на рівні області підтримали, сформували пропозиції, опрацювали питання з народними депутатами, і безпосередньо з державного бюджету надійшла субвенція на соціально-економічний розвиток територій у сумі 599 тисяч гривень, - зазначив Валерій Коровій. – Також виділено 70 тисяч гривень з обласного бюджету у рамках програми розвитку територіальних громад на комплекс робіт, пов'язаних з оновленням спортивної зали школи».

Свою частку в облаштування майданчика внесла і місцева влада: з районного бюджету на цей об'єкт спрямовано 193 тисячі гривень.

Перерізавши на знак відкриття майданчика символічну стрічку, голова облдержадміністрації привітав школярів з приємною подією та презентував закладу комплект м'ячів.



























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинь: членам ...

КОМЕНТАРІ