Як вибрати комбінезон для новонародженого?

Як вибрати комбінезон для новонародженого?

21.11.16 00:04 0 1710

Комбінезони для новонароджених бувають найрізноманітніші - перш за все, вони діляться в залежності від сезону. Відповідно, дитячі комбінезони для новонароджених є зимовими, демісезонними, літніми і трансформерами. Отже, разом вибираємо комбінезон для новонароджених. До речі, придбати його можна тут.

Як вибрати комбінезон-трансформер для новонароджених?

Перш за все, розберемося, що таке комбінезон-трансформер. Це утеплений одяг для новонароджених, що включає в себе куртку і штани, які з'єднуються за допомогою блискавки або кнопок. За зовнішнім виглядом комбінезони-трансформери бувають відрядними (незнімні моделі, які завдяки наявності блискавок по краях штанин перетворюються в конверт) і роз'ємними (передбачають наявність окремих куртки і штанів на лямках).

Краще купувати комбінезон-трансформер для новонароджених з відстібаючимися чобітками. Це допоможе продовжити термін служби такого комбінезона: зазвичай рано чи пізно він стає малий в довжину, але відстібнув чобітки і використовуючи звичайне взуття, можна продовжувати користуватися комбінезоном ще як мінімум один сезон. Крім того, бажано брати на 1-2 розміри більший комбінезон: з одного боку, він не буде занадто вільним, а з іншого - такий комбінезон прослужить не менше 2-х сезонів.

Зимовий комбінезон для новонароджених

Перш за все, зимовий комбінезон для новонародженого буде захищати малюка від холоду і вітру. Найбільш поширені наповнювачі для зимових комбінезонів:

  • Пух;
  • Наповнювач з овечої вовни;
  • Тінсулейт;
  • Сінтепон;
  • Холлофайбер.

Комбінезон для новонароджених весна-осінь

Демісезонний комбінезон для новонародженого повинен відповідати всім тим же вимогам, яким відповідає і зимовий комбінезон, адже весна - пора року примхлива і мінлива. Весняний комбінезон для новонароджених небезпечно купувати заздалегідь, якщо малюк поки не народився, адже можна легко помилитися з розміром.

Комбінезони для новонароджених на весну або осінню пору року обов'язково потрібно спочатку приміряти на малюка, а вже потім вирушати в ньому на прогулянку. Комбінезон для новонароджених на весну або осінь приміряється на дитину в такий спосіб: покладіть малюка на комбінезон і спочатку оцініть довжину рукава і штанів, а також ширину в плечах і на стегнах. Потім одягніть його, застебніть і переконайтеся, що малюкові не тягне в поясі, після чого знову подивіться на довжину штанців.

З одного боку, комбінезон для новонародженого повинен бути вільним, але з іншого - воріт повинен щільно закриватися, рукава повинні покривати зап'ястя, а штани - щиколотки.

Висновки

В цілому можна відзначити, що комбінезони для новонароджених повинні бути, перш за все, зручними для малюка і для мами. Малюк повинен відчувати себе комфортно, в тепло і зручно, а молодій мамі має бути зручно кожен день використовувати вибраний комбінезон.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як підтримати чистоту в ...
Наступна новина: Чому айфон придумати ...

КОМЕНТАРІ