ФПС (федеральна податкова служба) РФ: короткі відомості

ФПС (федеральна податкова служба) РФ: короткі відомості

21.11.16 21:11 0 1453

ФПС РФ контролює та наглядає за дотриманням податкового законодавства на території Росії. ФПС стежить за правильністю і своєчасністю податкових відрахувань та інших обов'язкових платежів безпосередньо до відповідного бюджету. Окрім того ФПС РФ здійснює контроль в області валютного законодавства, а також в сфері виробництва і обороту тютюнової продукції.

ФПС, крім контролюючих та наглядових функцій, також здійснює діяльність, пов'язану з держреєстрацією фізичних і юридичних осіб в якості підприємців. У компетенції Федеральної податкової служби Росії знаходиться ведення справ, пов'язаних з банкрутством, вимогами сплати платежів і грошових зобов'язань.

Федеральна податкова через свої територіальні представництва взаємодіє з другими органами виконавчої влади.

Співробітники Федеральної податкової служби Російської Федерації відзначають своє професійне свято щорічно 21 листопада, в "День співробітників податкових органів Росії". Офіційний сайт відомства - https://www.nalog.ru - містить детальну інформацію про структуру податкової служби, склад керівництва, діяльність ФПС, нормативно-правові акти у сфері податкового законодавства. Окреме місце займають електронні сервіси, телефон довіри з питань протидії корупції та довідкові матеріали з питань взаємодії з ФПС Росії. До речі, тут ви знайдете контактну інформацію про інспекцію ФПС по м. Балашиха.

Угоди з АРПОіС РФ

Взаємовідносини з органами державної влади та управління, іншими соціальними інститутами Асоціація Працівників Правоохоронних Органів і Спецслужб вибудовувала протягом усього періоду свого існування. З огляду на значну соціально-політичну вагу АРПОіС РФ, величезний потенціал її керівників і велику ділову активність за ці роки підписано велику кількість угод про співпрацю з різними міністерствами, відомствами, громадськими організаціями, спілками, асоціаціями та іншими формами організацій. Більше двадцяти років Асоціація реалізує цільові проекти в тісній і продуктивній співпраці з ФПС Російської Федерації.

Угоди з профільними міністерствами та відомствами укладені з урахуванням стратегії і тактики розвитку Асоціації, уточнюють взаємні інтереси і прописують конкретну програму дій. Ці угоди дійсно працюють, задовольняючи взаємну необхідність у співпраці. За кожним великим суб'єктом відносин (міністерство, відомство і т. д.) закріплений конкретний куратор з числа керівництва Асоціації, її віце-президентів, членів Президії.

Співробітники Федеральної податкової служби мають безпосереднє право бути членами АРПОіС РФ, отримувати юридичну, соціальну та професійну підтримку з боку Асоціації, користуватися всіма правами, передбаченими її статутом. Також члени АРПОіС РФ з числа співробітників ФНС Росії мають унікальну можливість безпосередньо звернутися до глави Федеральної податкової служби Російської Федерації з питаннями, що стосуються їх професійних інтересів і працевлаштування.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чому айфон придумати ...
Наступна новина: Профессиональное ...

КОМЕНТАРІ