У Тернополі День Гідності та Свободи відзначили просвітницькими заходами

У Тернополі День Гідності та Свободи відзначили просвітницькими заходами

22.11.16 12:49 0 1332
У музеї Революції Гідності, який відкрили у загальноосвітній школі №18 відбулася науково-практична конференція молодіжних громадських організацій та учнівської молоді «Майдан – еволюція духу». Присутні на конференції учасники Євромайдану, воїни АТО, волонтери разом з учнями згадали про події Революції, вшанували пам'ять Героїв «Небесної сотні», загиблих воїнів АТО. Участь у заході взяв міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Тернопіль першим підтримав Революцію Гідності. Вже 22 листопада була скликана позачергова сесія Тернопільської міської ради. Ми публічно засудили державну зраду президента Януковича і закликали людей долучитися до протесту. Вже 1 грудня Тернопіль зібрав наймасштабнішу акцію протесту після Києва, - зауважив Сергій Надал. – Під час Революції Гідності кожен українець від Сходу до Заходу усвідомив цінність демократії. Кожен усвідомив потребу захищати свою національну ідентичність, боронити мову, культуру та державу. лише спільними зусиллями влади та громади, згуртовано та жертовно ми зможемо збудувати ту країну, про яку мріяли сучасні Герої».

У День Гідності та Свободи в загальноосвітніх навчальних закладах пройшли уроки Мужності, Героїзму, а о 14 год. у Палаці Кіно відбудеться демонстрація документального фільму «Майдан».

Також протягом 21-25 листопада у загальноосвітніх навчальних закладах відбудеться цикл виховних і просвітницьких годин, зустрічей із учасниками Євромайдану, Героями АТО, літературно-музичні композиції, бібліотечні уроки, учнівські конференції, флеш-моби, фотовиставки, виставки учнівських малюнків, молодіжні акції, тощо.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині вшанували ...
Наступна новина: Чернігів: Зустріч до Дня ...

КОМЕНТАРІ