Бруківку на Набережній тернопільського ставу облаштовують без порушення технологій

Бруківку на Набережній тернопільського ставу облаштовують без порушення технологій

22.11.16 17:05 0 569
Порушення технології у вкладанні бруківки на Набережній тернопільського ставу немає, адже однією із основних переваг цього матеріалу є можливість роботи з нею у будь-яку пору року та її всепогодність.

Як повідомив головний інженер відділу технагляду міськради Ярослав Копча, існуючий температурний режим у відповідності до державних будівельних норм не є перешкодою для облаштування фігурних елементів мощення. Основа під бруківку була влаштована заздалегідь, відтак зараз роботи продовжуються і вже перебувають на завершальному етапі. Контроль за виконанням робіт ведеться працівниками відділу технагляду Тернопільської міської ради.

«Роботи із капітального ремонту об’єктів благоустрою методом вкладання бруківки здійснюються при сприятливих погодних умовах фактично кожної пори року, - зауважив Ярослав Копча, - Також, додам, що роботи із капітальних ремонтів у місті здійснюють працівники підрядних приватних будівельних організацій, які спеціалізуються на вкладанні бруківки чи інших видів робіт».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Перший раз на йогу

КОМЕНТАРІ