Валерій Коровій : Необхідно розробити комплекс заходів,спрямований на підняття іміджу управління Держгеокадастру у Вінницькій області (+фото)

Валерій Коровій : Необхідно розробити комплекс заходів,спрямований на підняття іміджу управління Держгеокадастру у Вінницькій області (+фото)

22.11.16 11:29 0 849
На цьому наголосив очільник області на апаратній нараді 21 листопада, заслухавши презентацію начальника Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області Юрія Козака.

«Матеріали, які увійшли до презентації для багатьох є дуже цікавими і новими, - зазначив голова ОДА, - тож необхідно розробити комплекс заходів,щоб показати чим займається служба Держгеокадастру у Вінницькій області, ознайомити громадськість через засоби масової інформації із основними досягненнями обласного управління».

Презентуючи результати роботи Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області за поточний рік, Юрій Козак зупинився на таких важливих питаннях, як реалізація в області державної політики у сфері топографо-геодезичної і картографічної діяльності та земельних відносин; надання адміністративних послуг у сфері Держгеокадастру через ЦНАПи (реєстрація земельних ділянок, надання витягів з ДЗК тощо); запровадження он-лайн сервісів; впровадження конкурентних способів продажу земельних ділянок та участь у проведенні електронних земельних аукціонів.

За словами Юрія Козака, тільки від надання адміністративних послуг державними кадастровими реєстраторами до місцевих бюджетів з початку 2016 року надійшло коштів у сумі 5,2 млн. грн.

«Пріоритетом управління залишається забезпечення учасників антитерористичної операції та членів родин загиблих із їх числа земельними ділянками. З ініціативи Головного управління майже із всіма органами місцевого самоврядування укладено меморандуми про співпрацю, в рамках реалізації яких на даний час зарезервовано 3096 га вільних земель для забезпечення ділянками цю категорії громадян»,- запевнив посадовець.

Зокрема, зарезервовано:154 га - для індивідуального садівництва, 2605 га - для ведення особистого селянського господарства та 337 га - для будівництва та обслуговування жилого будинку.

Головне управління постійно проводить роботу з пошуку нових можливостей для забезпечення земельними ділянками учасників АТО. Дана інформація постійно оновлюється на сайті Головного управління vinnytska.land.gov.ua Тут же розміщено і покрокову схему дій для учасників антитерористичної інформації в отримання земельних ділянок.

На завершення презентації Юрій Козак торкнувся також проблемних питань щодо набуття громадянами права власності (користування) на земельні ділянки.

Презентація наведена нижче.

Презентація.pptx









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Автопарк КП ...

КОМЕНТАРІ