Голова облдержадміністрації Валерій Коровій зустрівся з родинами Героїв Небесної Сотні з Вінниччини (+фото)

Голова облдержадміністрації Валерій Коровій зустрівся з родинами Героїв Небесної Сотні з Вінниччини (+фото)

23.11.16 10:04 0 482
У День Гідності та Свободи голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій за участі Вінницького міського голови Сергія Моргунова, Жмеринського міського голови Анатолія Кушніра та керівників окремих департаментів ОДА зустрівся з рідними подолян, які загинули під час подій Революції Гідності: вінничанина Максима Шимка та жмеринчан Леоніда Полянського і Валерія Брезденюка.

Зустріч розпочалася хвилиною мовчання у пам'ять про тих, хто пожертвував власним життям заради гідного майбутнього Української держави та її дітей.

«Цей день – як вододіл у новітній історії України. І на душі більше гіркоти від втрат, які понесла наша держава у цей непростий час, - зазначив, звертаючись до сімей Героїв, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій. – Незважаючи на те, що в нас дуже багато проблем, країна змінюється. Ми бачимо перші елементи стабілізації економічної ситуації, бачимо в очах людей прагнення чогось світлого, позитивного. І, як на мене, це добре, адже ми повинні бути гідними пам'яті тих молодих людей, які цього прагнули».

Керівник ОДА висловив співчуття рідним, які в революційних подіях втратили своїх близьких, та запевнив: обласна влада готова підставляти плече у вирішенні питань, які турбують родини загиблих.

В ході зустрічі члени сімей Героїв інформували Валерія Коровія про актуальні для них проблеми. Відтак голова облдержадміністрації доручив посадовцям, відповідальним за визначені напрями роботи, оперативно опрацювати озвучені питання та максимально сприяти їх вирішенню.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Савчук: Урядова ...

КОМЕНТАРІ