Чернівці: Затверджено вартість гарячого харчування для учнів

Чернівці: Затверджено вартість гарячого харчування для учнів

23.11.16 12:27 0 518
Вартість гарячого сніданку для учнів 1-4 класів, видатки на оплату яких здійснюються за рахунок коштів міського бюджету, в 2017 році з урахуванням націнки становитиме 8 гривень 79 копійок. Відповідне рішення прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

Вартість обіду для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних і інклюзивних класах, учнів із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», дітей, батьки яких є учасниками військових дій у східних регіонах України, загиблими (померлими) під час участі у військових діях в східних регіонах України або організації надання допомоги учасникам військових дій в східних регіонах України та внутрішньо переміщених з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, які мають відповідні підтверджуючі документи, з урахуванням націнки – 23,38 грн.

Вартість гарячого харчування учнів на травень – червень 2017 року у пришкільних оздоровчих таборах загальноосвітніх навчальних закладів з урахуванням націнки – 25,62 грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях проведуть ...
Наступна новина: В Житомирську область ...

КОМЕНТАРІ