Сергій Надал: «Снігова стихія стала важливим уроком для усіх служб міста»

Сергій Надал: «Снігова стихія стала важливим уроком для усіх служб міста»

23.11.16 14:01 0 685
Оперативна нарада з ліквідації наслідків аномальних снігопадів під головуванням міського голови Сергія Надала відбулась 22 листопада у міськраді. Присутні на засіданні керівники управлінь та ЖЕКів доповіли про етапи ліквідації наслідків снігопаду в місті та напрацювали першочергові заходи, які потрібно провести, щоб уникнути снігової блокади міста у майбутньому. Під час наради начальник управління ЖКГ Микола Лесів подав заяву про відставку.

«Комунальні структури були не готові до такої кількості снігу, з сніговою стихією не впорались ні техніка, ні люди, тому не знімаючи з себе відповідальності я прошу вибачення перед тернополянами», - зазначив Микола Лесів.

Міський голова Тернополя Сергій Надал зауважив, що снігова стихія 13-14 листопада стала для усіх служб міста важливим уроком, з якого зроблені висновки та прийняті жорсткі рішення. Головною з причин, чому Тернопіль не справився з очисткою міста, - неспроможність підрядної організації належно виконати свої договірні обов’язки. І саме це підприємство нестиме усі збитки, пов’язані із снігопадом у Тернополі.

Як доповів начальник відділу технагляду Олег Вітик, на сьогоднішній день підрядній організації виставлено претензії, за рахунок недоданих агрегатів, які вони декларували в технічному завданні - 450 тисяч та ще 1 млн. 590 тис. за не надані послуги, які за них виконали підрядні організації.

Під час наради міський голова дав доручення підготувати повний перелік підприємств Тернополя, які мають спецтехніку, щоб залучити її у разі необхідності, а також опрацювати алгоритми дій всіх служб та мешканців у випадках повторення аномальних снігових опадів. Крім того, договори на зимове прибирання міста укладатимуть з кількома підрядними організаціями, відповідно розділятимуть і території прибирання міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: «Суспільні ...
Наступна новина: Скорость и стадии развития ...

КОМЕНТАРІ