У Рівненській області за грабежі та розбої засуджено неповнолітнього жителя м. Сарни

У Рівненській області за грабежі та розбої засуджено неповнолітнього жителя м. Сарни

23.11.16 10:46 0 604
Сарненською місцевою прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у розгляді судом обвинувального акта стосовно 17-річного жителя м.Сарни за фактами вчинення ним низки грабежів та розбоїв (ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 186, 187 КК України).

Доведено 4 епізоди злочинної діяльності неповнолітнього.

Юнак нападав на своїх жертв зненацька, застосовуючи насильство, відбирав сумки, мобільні телефони та гроші. Серед жертв зловмисника – 10-річний хлопчик, у якого той, скориставшись безпорадністю малого, відібрав мобільний телефон. Гроші від награбованого майна зловмисник витрачав на власні кишенькові потреби.

Останній злочин хлопець вчинив, вже перебуваючи у статусі підозрюваного у кримінальному провадженні, із застосуванням до нього запобіжного заходу – домашнього арешту.

Завдяки виваженому, обґрунтованому та послідовному наданні суду державним обвинувачем беззаперечних доказів вину 17-річного хлопця у вчиненні ним інкримінованих злочинів доведено в повному обсязі.

Врахувавши позицію прокуратури, Сарненський районний суд своїм вироком засудив неповнолітнього до покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки.

Засудженого буде взято під варту після набрання вироком суду законної сили.

За матеріалами Сарненської місцевої прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Савчук: Урядова ...
Наступна новина: Прокуратура Вінницької ...

КОМЕНТАРІ