У Рівненській області квиток до успіху

У Рівненській області квиток до успіху

23.11.16 15:03 0 723
У рамках проекту «Квиток до успіху» Рокитнівський районний центр зайнятості провів ярмарок вакансій на території залізничного вокзалу та автостанції для зайнятого та незайнятого населення.

«Квиток до успіху» - соціальний проект, направлений на працевлаштування молоді та ознайомлення з найактуальнішими вакансіями району так і вакансіями за його межами. Всі охочі мали можливість отримати індивідуальну консультацію у спеціалістів служби зайнятості, додатково могли скласти резюме, пройти тестування, отримати інформацію щодо професійного навчання у Рівненському Центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

Місце проведення вибрано з метою охопити якомога більшу кількість людей, котрі мають потребу у працевлаштуванні, та щоб змогли скористатись послугами служби зайнятості. Адже не кожен має час та можливість відвідувати центр зайнятості, а дехто просто не може визначитись ким бути, що робити.

Проведений ярмарок ще раз спонукав молодь задуматись над своїм професійним майбутнім та дав їм інформацію щодо перших кроків на ринку праці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: практичні ...
Наступна новина: Сергій Савчук: Урядова ...

КОМЕНТАРІ