Вінничина: «Суспільні ініціативи Козятинщини» відправили 500-ту маскувальну сітку в зону проведення АТО (+фото)

Вінничина: «Суспільні ініціативи Козятинщини» відправили 500-ту маскувальну сітку в зону проведення АТО (+фото)

23.11.16 13:40 0 602
Громадська організація «Суспільні ініціативи Козятинщини» надає волонтерську допомогу військовим від початку проведення АТО. Більше двох років тому була сплетена та доставлена перша маскувальна сітка. Волонтери залучили до роботи 32 учнівських колективи, а також дорослих. Наразі відправлено 500 маскувальних сіток та 47 маскувальних костюмів.

З цієї нагоди, в рамках реалізації військово-патріотичного проекту «Свій за свого, брат за брата!», який реалізовується за підтримки обласної державної адміністрації, 21 листопада в Козятинському міжрегіональному вищому професійному училищі залізничного транспорту організація зібрала разом усіх своїх партнерів та спільно з ними відзначила День Гідності та Свободи.

Нагадаємо, що громадська організація «Суспільні ініціативи Козятинщини» стала однією з 12 переможців конкурсу з визначення програм, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання яких надається фінансова підтримка у 2016 році за рахунок коштів обласного бюджету, який щороку традиційно проводиться Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації.

З червня 2014 року волонтерська допомога армії стала пріоритетним напрямком діяльності громадської організації «Суспільні ініціативи Козятинщини». Здійснено більше 20 поїздок у зону АТО, придбано, відремонтовано та доставлено в військові підрозділи 6 автомобілів УАЗ (3 санітарних та 3 вантажних), більше 200 тон продуктів, одягу, спорядження, медичних засобів, ліків, сотні посилок для земляків тощо.

Під час заходу присутні згадали події Революції Гідності, незчисленні прояви мужності і гідності її учасників, всіх захисників рідної землі.

Голова громадської організації Олена Іванчук, міський голова Олександр Пузир, директор училища Андрій Стецюк, волонтер Віктор Заїчко, депутат обласної Ради Ірина Колісник у своїх виступах вшановували пам'ять загиблих та подякували козятинчанам, які були безпосередніми учасниками тих подій, проявили патріотизм, активну громадянську позицію, доклали чимало зусиль заради кращого майбутнього своєї країни.

Патріотичний дух, який панував на зібранні, надавав учнівській молоді відчути свою причетність до боротьби народу України за свою свободу, незалежність, відповідальність за долю та життя інших людей.

Упродовж заходу його учасники слухали вокальні номери, дивилися хореографічні постанови та відео згаданих подій та отримували Подяки й подарунки від організаторів.























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Надал: «Снігова ...

КОМЕНТАРІ