На Вінничині у Бершадському районі відкрито два оновлених ДНЗ (+фото)

На Вінничині у Бершадському районі відкрито два оновлених ДНЗ (+фото)

23.11.16 09:43 0 524
Днями на Бершадщині відновили роботу після ремонту два дошкільних навчальних заклади. У с.Шляхова. відбулося відкриття дошкільного навчального закладу «Веселка»., на відкритті якого були присутні голова райдержадміністрації Іван Стефанцов та голова районної ради Михайло Бурлака.

У закладі перероблено дах, утеплено фасад, оновлено систему водогону, каналізації та систему опалення. Замінено всі вікна та двері на енергозберігаючі. У приміщенні групових кімнат–опущено стелі, встановлено теплі підлоги. Переплановано ігровий майданчик. Всі витрати на ремонтні роботи взяв на себе голова місцевого сільськогосподарського товариства" Світанок" О.І.Ковбасюк.

21 листопада 2016 року поновив свою роботу дошкільний навчальний заклад «Ромашка» у с.Кошаринці. У закладі замінено 13 вікон та 9 дверей на енергозберігаючі. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.06.2016р. № 395. Також залучено кошти сільськогосподарського товариства "Промтехагросервіс", місцевих фермерських господарств: "Агро+"), "Запорожець" та бюджету сільської ради. На дані ремонтні роботи виділено 141 тис. 998 грн.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ