Які є різновиди кальянів?

Які є різновиди кальянів?

23.11.16 21:09 0 1252

Одним з атрибутів сучасного відпочинку є кальян. Це пристрій для куріння, з допомогою якого охолоджується і фільтрується дим, що вдихається. Кальян вже став не просто модним доповненням сучасного відпочинку, а скоріше однією з найважливіших його частин. Когось заспокоює дим, що вдихається, хтось просто хоче розслабитися або відволіктися, комусь подобається атмосфера під час церемонії куріння, і, отже, для кожного з цих випадків можна підібрати свій різновид кальяну. Про найпопулярніші моделі кальянів ми поговоримо далі і розповість нам про них співробітник інтернет-магазину modern-hookah.com/category/kalyany, в якому кожен житель Харкова може придбати собі даний пристрій.

Класичний кальян (Турецький)

Найпопулярнішим видом кальяну є саме турецький, він же класичний. Характерні риси такого пристрою - це лита шахта і розписна колба. У класичній версії такого кальяну необхідним атрибутом є масивна трубка.

Кальян Фабула (Temple 45)

Крім хороших показників по охолодженню, тязі і смаковим параметрам, цей кальян ще й чудово виглядає. Він стане прикрасою будь-якого заходу. Наповнення колби різноманітними фруктами, соками і шматочками льоду заворожує уяву. Підсвічування на дні колби змусить звернути на себе увагу будь-якої людини, що проходить повз.

Кальян MEDUSE

Існує помилкова думка, що MEDUSE - це різновид кальяну. Насправді це бренд, який займається виробництвом кальянів унікального дизайну. Принцип роботи такого пристрою нічим не відрізняється від класичного кальяну, а ось зовнішній вигляд нікого не залишить байдужим. Крім свого прямого призначення, такий кальян може служити як декоративна прикраса.

Кальян FUMO

Головною особливістю кальянів Fumo є найчистіший дим, одержуваний на виході. Це досягається завдяки дуже ретельному виробництву. При виготовленні використовується хірургічне скло. У кальяні немає абсолютно ніяких гумових деталей або ущільнювачів. Унікальність і екстраординарність дизайну зможе справити враження.

Існує величезний вибір кальянів на будь-який смак. При виборі кальяну в першу чергу необхідно зрозуміти що саме ви чекаєте від нього. У будь-якому випадку, Вам вдасться справити враження і добре відпочити.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ