В Івано-Франківську мешканці будинків № 22 по вулиці Сніжній та № 26 по вулиці Довгій дякують міській раді за облаштування прибудинкової території

В Івано-Франківську мешканці будинків № 22 по вулиці Сніжній та № 26 по вулиці Довгій дякують міській раді за облаштування прибудинкової території

24.11.16 09:56 0 12226
До міської ради надійшов лист-подяка від 200 мешканців будинків № 22 по вулиці Сніжній та № 26 по вулиці Довгій

«Ми, мешканці будинків № 22 по вул. Сніжній та № 26 по вул. Довгій (списки додаються), що у м. Івано-Франківську, щиро дякуємо п. Руслану Романовичу Марцінківу, п. Оксані Василівні Савчук, депутату «Об`єднання Самопоміч» п. Івану Михайловичу Пуйді і всій міській раді за облаштування прибудинкової території.

Мудре поєднання комфорту з природою радує нас кожного дня. Брукованими доріжками кожного дня ідуть родини із дітьми до школи № 1, дитячого садка № 25, хворі у поліклініку № 2 по вул. Довгій. За бруковані доріжки, газони, тенісний стіл, шаховий стіл, лавочки біля нього дякують мешканці вул. Берегової, Пулюя, Карпатської, Бобикевича, Сніжної, Довгої. Мешканці із радістю дякують за те, що замість болота і незаконно встановлених гаражів надзвичайно красиво облаштована прибудинкова територія.

Красою Івано-Франківська любується вся Україна (його тротуарами, парками, скверами, деревами, квітами). Про це написано у журналі «Новое время» (№ 38 за 13.10.2016) у статті «Всплеск в небольшом городе». Зокрема, зазначено, що Івано-Франківськ найінноваційніше та найдружелюбніше місто України.

Ми пишаємося вами.

Підписний лист на восьми аркушах».

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 16 газет Вінниччини ...

КОМЕНТАРІ