На Вінниччині пройшло антитерористичне навчання (+фото)

На Вінниччині пройшло антитерористичне навчання (+фото)

24.11.16 11:33 0 531
22 листопада на території аеропорту «Вінниця» координаційною групою Антитерористичного центру при УСБУ у Вінницькій області проведено тактико-спеціальне навчання з антитерористичної тематики.

Коментуючи після підведення підсумків навчання, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій відзначив важливість таких спецоперацій. «Вінниччина є прикордонною областю, а беручи до увагу те, що змінилась політична ситуація ззовні, ми повинні значну увагу приділяти безпеці нашого регіону» - наголосив Валерій Коровій, - «я задоволений результатами шніх навчань. Такі навчання не одиночні, в області постійно відбуваються заходи спрямовані на запобігання антитерористичних дій та заходи цивільної оброни». Також очільник області відмітив чітку та конструктивну співпрацю силових структур, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

«Чітка співпраця між силовиками та представниками органів влади зменшує час на прийняття рішення та пришвидшує терміни ліквідації надзвичайної ситуації» - підкреслив Валерій Коровій.

За легендою літак, що слідував з Шарм-Ель-Шейху у польоті захопили терористи, які вимагали визволення поплічників, дозаправки літака та 15 мільйонів гривень. Після прийнятого сигналу прийнято рішення про прийом літака у Вінниці, під час чого й було проведено спецоперацію з визволення заручників та взяття терористів.

«В цілому всі підрозділи на високому рівні впорались з поставленим завданням » - відзначив керівник координаційної групи Антитерористичного центру, начальник УСБУ у Вінницькій області Ігор Шкурат, - «всі задіяні показали спроможність виважено оцінювати ситуацію та ефективно виконувати свої функції в екстремальних ситуаціях».





































































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ