Відбулася зустріч Робочої групи з питань охорони якості прикордонних вод Українсько-словацької комісії по прикордонних водах

Відбулася зустріч Робочої групи з питань охорони якості прикордонних вод Українсько-словацької комісії по прикордонних водах

24.11.16 09:47 0 899
Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Словацької Республіки з питань водного господарства на прикордонних водах (м. Братислава, Словацька Республіка, 14 червня 1994 року) та протоколу ХІV засідання Українсько-словацької комісії по прикордонних водах в м.Стакчин (Словацька Республіка) відбулася зустріч Робочої групи з питань охорони якості прикордонних вод Українсько-словацької комісії по прикордонних водах.

Українську частину Робочої групи, до складу якої ввійшли представники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області та Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса, очолювала О.Фенцик, словацьку частину Робочої групи – Г.Сенкова.

В ході зустрічі експерти визначили, що завдання з контролю якості прикордонних водотоків у 2016 році виконувались згідно Плану роботи на 2016 рік та протоколу ХІV засідання Комісії. Робочою групою було продовжено роботу над проектом “Порядку проведення на українсько-словацьких прикордонних водах відборів проб, аналізу, оцінки якості вод та заходи, що вживаються при надзвичайному погіршенні якості вод”. Крім того, Сторони узгодили план робіт Робочої групи з питань охорони якості прикордонних вод Українсько-словацької комісії по прикордонних водах на 2017 рік, терміни відборів проб води у 2017 році на прикордонних водотоках річок Уж, Латориця, Тиса, Улічка, Ублянка та спільних відборів проб води на території Словацької Республіки та України.

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ