У Житомирі фестиваль зібрав кларнетистів та саксофоністів різних країн.

У Житомирі фестиваль зібрав кларнетистів та саксофоністів різних країн.

24.11.16 14:03 0 531
Класична і сучасна музика, відомі п'єси, сонати і джаз, музиканти України, Вірменії, Сербії і Молдови – все це поєднав VII Міжнародний фестиваль інструментальної музики «Сонячні кларнети», який розпочався 23 листопада, у Житомирі.

Привітали учасників фестивалю заступник начальника управління культури Житомирської облдержадміністрації Світлана Дзядевич, директор Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. І. Огієнка Микола Покропивний.

Захід, який вже всьоме проходить у Житомирі та триває 3 дні, поєднує у собі виступи учасників фестивалю, концерти за участю провідних музикантів різних країн, майстер-класи від фахівців музичних вишів.

На фестивалі виконуються твори не лише на кларнеті, але й на саксофоні.

Уже перші учасники змагаються, показують свою програму та переймають досвід один в одного. Виконавців представляють їхні викладачі.

Організатори фестивалю запевняють, що окрасою буде виступ Мілоша Міятовича (Сербія) – кларнетиста, професора, випускника Академії мистецтв, постійного члена Міжнародної Кларнетової Асоціації США і Європейської кларнетової асоціації.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: План виконання робіт ...
Наступна новина: Юрій Юрик: Кожен свідомий ...

КОМЕНТАРІ