На Тернопіллі в ОДА готували фахівців для управління проектами

На Тернопіллі в ОДА готували фахівців для управління проектами

24.11.16 12:28 0 559
Дев`ять днів протягом жовтня-листопада в Тернопільській обласній державній адміністрації проходили семінари в рамках проекту "Підготовка кадрів в області для створення проектів та управління проектами, що базуються на зовнішньому фінансуванні".

Семінари відбулись за підтримки Тернопільської обласної державної адміністрації, Генерального консульства Республіки Польща в Луцьку, проекту "Польська допомога", ВОГО "Фонд місцевого розвитку" Лектором всі дні виступав польський експерт Марцін Грабський, який має значний досвід в даній сфері, та є автором проекту з модернізації зоопарків міста Луцька, реконструкції історичного центру польського міста Замость.

Учасниками семінару були представники структурних підрозділів ОДА, університетів м. Тернополя, громадські активісти.

Протягом 9 днів учасники ознайомились зі всіма етапами подання проекту на зовнішнє фінансування, від написання концептуальної ноти проекту до подання фінансової звітності. Вони розробили початкові версії своїх перших проектів та спробували за допомогою них пройти всі етапи подання проекту на фінансування Програмою транскордонного співробітництва «Польща –Білорусь-Україна».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі за підтримки ...

КОМЕНТАРІ