Олег Валов: Ми плануємо,що з нового року на Тернопільщині запрацює Агенція регіонального розвитку

Олег Валов: Ми плануємо,що з нового року на Тернопільщині запрацює Агенція регіонального розвитку

24.11.16 15:36 0 530
Агенцію з регіонального розвитку планують відкрити в Тернопільської області. Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Олег Валов.

«21 листопада відбулося перше організаційне засідання з питань утворення Агенції з регіонального розвитку в області. Це буде неприбуткова установа, що створюється на засадах партнерства між державним, приватним та громадським секторами, організаціями роботодавців та їх об'єднаннями. делегати засідання опрацювали напрямки та визначили наступні кроки. Ми покладаємо великі надії на діяльність Агенції. Такі організації дуже поширені за кордоном. В Україні – в Донецькій, Чернігівській та Сумській областях. Ми сподіваємося, що відкриття Агенції підвищить інвестиційну привабливість Тернопільщини, сприятиме розробленню та реалізації проектів регіонального розвитку, залученню інвестиційних і кредитних ресурсів для розвитку регіону, міжнародної технічної допомоги тощо", - зазначив Олег Валов.

За його словами, наступне засідання відбудеться орієнтовно через тиждень. Відтак представники оргкомітету звертатимуться з пропозиціями до обласної ради та до Фонду регіонального розвитку.

«Сподіваємося, що до 1 січня 2017 року ми зареєструємо організацію і з початку нового року зможемо повноцінно працювати», - підсумував Олег Валов.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Сергій Савчук: За останній ...

КОМЕНТАРІ