Делегація Вінниччини вивчає інструменти регіонального розвитку в Мазовецькому воєводстві Республіки Польща (+фото)

Делегація Вінниччини вивчає інструменти регіонального розвитку в Мазовецькому воєводстві Республіки Польща (+фото)

24.11.16 11:45 0 602
З 20 по 26 листопада делегація Вінницької області в складі в.о. директора Агенції регіонального розвитку Вінницької області Валерія Нікітюка , заступника директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Надії Насіковської та директора Департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради Віталія Погосяна перебуває з робочим візитом в Мазовецькому воєводстві Республіки Польща. Візит відбувається в рамках проекту «Зростання інвестиційної привабливості України та конкурентоздатності регіонів», яка фінансується програмою «Польська допомога з розвитку».

В рамках візиту учасники делегації відвідали Польську Агенцію розвитку підприємництва (ПАРП), де обговорили стан та ключові показники середнього та малого підприємництва в Польщі. Окремо було розглянуто роль ПАРП в підтримці СМП Польщі. Також, учасників ознайомили зі стандартизацією послуг на прикладі Реєстру послуг розвитку.

З метою детального вивчення інструментів розвитку підприємницького середовища, учасники делегації відвідали Фонд МСП та обговорили відповідні питання в Департаменті регіонального розвитку та європейських фондів Маршалківської Управи Мазовецького воєводства. Окрім цього, делегати ознайомилися з основними засадами, механізмами та принципами роботи Торгово-промислової Палати Польщі.

Делегати також матимуть змогу ознайомитися з практичним досвідом діяльності місцевих інституцій регіонального розвитку, зокрема, агенціями регіонального розвитку, технологічними парками, бізнес-інкубаторами, фондами розвитку та ін.

Програма перебування делегації Вінниччини в Мазовецькому воєводстві була розроблена, враховуючи специфіку регіону та можливості впровадження польського досвіду на Вінниччині. Після навчальних поїздок учасники підготують матеріал, який би оцінював можливість застосування польського досвіду у своїх громадах.











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині пройшло ...
Наступна новина: Міська програма розвитку ...

КОМЕНТАРІ