Вінничина: в області активно реалізуються проекти екологічного спрямування за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (+фото)

Вінничина: в області активно реалізуються проекти екологічного спрямування за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (+фото)

24.11.16 09:04 0 561
За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації в с. Жуківці Жмеринського району за фінансової підтримки з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища завершено реалізацію заходу з придбання контейнерів для збору побутових відходів з облаштуванням площадок.

На території сільської ради відсутнє легалізоване сміттєзвалище.На одного мешканця припадає близько 53 кг/рік побутових відходів, а з цілої громади - це майже 48 т/рік.

З метою покращення санітарного стану та збереження навколишнього природного середовища проведено роботи з будівництва 20 майданчиків та встановлено 20 контейнерів. Є потреба у придбані ще 20 контейнерів. Побутові відходи будуть централізовано вивозитись на міське сміттєзвалище м. Жмеринка, а не накопичуватись на території населеного пункту.

В поточному році на проведення робіт щодо поводження з побутовими відходами виділено 300,0 тис. грн. з обласного екологічного фонду при співфінансуванні з сільського бюджету у сумі 24,1 тис. грн.

Замовником з реалізації природоохоронного заходу виступила Жуковецька сільська рада.

Реалізація заходу поширюється на 883 мешканця Жуковецької територіальної громади Жмеринського району.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Повідомлення про намір ...

КОМЕНТАРІ