Що таке групи швидкого монтажу?

Що таке групи швидкого монтажу?

24.11.16 21:20 0 903

Обвязка котла вимагає грамотного підбору компонентів і якісного монтажу, адже від того, наскільки добре виконані всі роботи і як пов'язані всі елементи, залежить безаварійність і ефективність системи опалення. Однак з кожним роком вартість послуг з монтажу опалювальної арматури росте, і збірка всіх необхідних вузлів окремо може вилитися в серйозні витрати, не кажучи вже про те, що процес потребує чимало часу.

В умовах, що склалися стають все більш затребуваними спеціальні рішення, що спрощують монтаж обв'язки котла і знижують витрати часу і коштів на покупку компонентів і оплату праці майстрів. Мова піде про групи швидкого монтажу. До речі, придбати їх можна в інтернет-магазині http://termojet.com.ua/nasosnye-gruppy-v-teploizolyacii.

Назва «група швидкого монтажу» говорить сама за себе - таке обладнання не потребує тривалої установки, оскільки поставляється в зібраному вигляді і містить досить багато важливих вузлів, які в звичайній ситуації довелося б з'єднувати один з одним окремо. Втім, назв у груп швидкого монтажу безліч - гідромодулі, насосні або насосно-змішувальні групи і т. д. Всі вони так чи інакше відображають функції цієї техніки. Група швидкого монтажу відповідає і за циркуляцію теплоносія в окремо взятому контурі, і (в деяких випадках) за підтримки потрібної температури в ньому, і за безпеку в разі аварії (протікання або зупинки насоса).

До переваг груп швидкого монтажу можна віднести також їх компактність, надійність (чим менше точок з'єднання арматури в системі, тим менша ймовірність протікання, а в гідромодулях таких з'єднань не багато), фірмову теплоізоляцію за формою виробу, широкі модельні лінійки з різноманітними варіантами виконання груп - для будь-яких потреб. Готова конструкція знижує ризик помилок при монтажі і позбавляє від необхідності підбирати елементи для обв'язки котла самостійно - виробники гідромодулів вже самі врахували всі нюанси і оснастили свою продукцію потрібними компонентами.

При всій великій кількості марок арматури для систем опалення, присутніх на нашому ринку, лише кілька з них можуть запропонувати покупцям групи швидкого монтажу. Так, подібні рішення є в лінійках Unitherm, Oventrop, FAR, Lovato, Herz, Meibes, Caleffi, Valtec, Tuxhorn і ще кількох марок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Технологія WebRTC - ...
Наступна новина: Переваги кросівок Nike

КОМЕНТАРІ