Переваги кросівок Nike

Переваги кросівок Nike

24.11.16 21:53 0 1023

Не кожен знає, що спочатку основною цільовою аудиторії Nike були бігуни, баскетболісти і тенісисти. Саме їх опорно-руховий апарат піддавався максимальним навантаженням. Для того, щоб уникнути пошкоджень, створили прогресивну технологію Air Max. Це була кропітка робота всіх вчених і дизайнерів. Згодом аудиторія цієї лінії розширилася.

На сьогоднішній день існують моделі кросівок Найк для спортсменів будь-якого виду спорту, всіляких зовнішніх умов і покриттів. До речі, придбати кросівки Найк за доступною ціною можна в інтернет-магазині Кросс.ком.ру.

Кросівки Nike - це самий лідируючий вид спортивного взуття за якістю. Основною перевагою є система повітряної амортизації підошви, яка не має аналогів. Роль амортизатора приводять у виконання повітряні подушки, розташовані по краях підошви. Для виробництва цього взуття використовують найякісніші матеріали, які відповідають всім екологічним стандартам. До них відносяться такі матеріали, як:

  • замша;
  • шкіра;
  • спеціальний сітчастий матеріал, який добре циркулює повітря.

Кросівки Найк щільно облягають ступню, щоб уберегти її від ковзання, ударів і травм. Ще є один величезний плюс цього взуття - висока довговічність і практичність, що дуже важливо для кожної людини. Підошва Nike дуже важко стирається, та інші елементи виконані також бездоганно - вона буде служити Вам дуже довгий термін!

Якщо вам подобатися бігати по бездоріжжю, то в Найк встановлено протектор підошви, який захищає стопу від ударів. Щоб випадково не нашкодити пальцях ніг при бігу, в кросівках Найк для бігу, каблук роздільний, щоб п'ята рідше поверталася. Ущільнений задник захищає п'яту від травм. Шнурівка кросівок Nike дуже герметична. Різні шари підошви бігових кросівок в задній частині стопи зроблені з матеріалів різної пружності. Спортивні кросівки Nike мають широкий вибір моделей, таких як:

  • Nike Air Max;
  • Dunk;
  • Blazer;
  • 6.0;
  • Кортес;
  • Nike Winter і інші.

Ця фірма також подбала про представниць прекрасної статі, які можуть вибрати для себе останні колекції жіночих кросівок.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке групи швидкого ...
Наступна новина: Історія появи футболки

КОМЕНТАРІ