До нового Реєстру неприбутківців вже внесено 450 організацій Чернівців

До нового Реєстру неприбутківців вже внесено 450 організацій Чернівців

25.11.16 13:49 0 487
Як розповіла начальник відділу адміністрування податку на прибуток Чернівецької ОДПІ Юлія Гросу, станом на 15.11.2016 р. 450 неприбуткових установ та організацій привели свої установчі документи у відповідність нормам Податкового кодексу.

Звертаємо увагу керівників неприбуткових організацій нашого міста, що залишається не так багато часу, аби надати податковій документи, що підтверджують статус неприбутковості їх установ.

Нагадуємо, що з метою включення до нового Реєстру неприбуткових установ та організацій, такі підприємства повинні відповідати вимогам пункту 133.4 статті 133 Податкового кодексу України. Привести у відповідність до норм Податкового кодексу установчі документи керівники неприбуткових організацій зобов'язані до 1 січня 2017 року та у цей самий термін подати копії таких документів до органу ДФС за місцем реєстрації.

Платники податків, які не приведуть свої установчі документи у відповідність до норм пункту 133.4 статті 133 Податкового кодексу, після 1 січня 2017 року будуть виключені з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бюджет Чернівців від ...
Наступна новина: Чернігівське тролейбусне ...

КОМЕНТАРІ