У Рівненській області професійне свято сільських трударів відзначили у Гощі

У Рівненській області професійне свято сільських трударів відзначили у Гощі

25.11.16 15:26 0 521
Велелюдне свято вшановування хліборобів відбулось у ТОВ СГП «Ім. Воловікова», що в Гощанському районі. Це багатогалузеве господарство, одне з найбільших сільськогосподарських підприємств області, працює у новому форматі з 2001 року. Остаточно сформувалось у 2005 році шляхом реформування та об'єднання п'яти колишніх сільськогосподарських підприємств району — “Прогрес”, "Зоря", "Рясниківське", "Горинь", "Новоставецьке". Землі господарства, а це 8 тис. га, розміщенні на територіях Горбаківської, Бугринської, Рясниківської, Воскодавської сільських рад (16 населених пунктів) Гощанського району.

Підприємство вирощує зернові і технічні культури (озима та яра пшениця, ячмінь, кукурудза, ріпак, соя) та кормові культури.

У тваринництві спеціалізується на виробництві молока. Кількість поголів'я корів становить 2200, середній надій 6 тис. кг. за рік. З початку року валовий надій молока становлять понад 13 тис. тонн.

За роки роботи створились партнерські стосунки зі службою зайнятості. З початку 2016 року за сприяння Гощанського районного центру зайнятості ТОВ СГП «Ім. Воловікова» працевлаштувало 74 особи, з них 29 безробітних.

У святкових заходах з нагоди професійного свята взяв участь директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук. Привітавши трудівників, він вручив Почесні грамоти обласного центру зайнятості Миколі Пилипчуку, директору ТОВ СГП «Ім. Воловікова», та Раїсі Мельничук, начальнику служби персоналу господарства.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ