Вінницька область в Лодзі продемонструвала свої здобутки у сфері енергоефективності (+фото)

Вінницька область в Лодзі продемонструвала свої здобутки у сфері енергоефективності (+фото)

25.11.16 16:44 0 549
З 21 по 25 листопада 2016 року делегація підприємців та науковців Вінниччини на чолі з заступником директора Агенції регіонального розвитку Вінницької області І.Загнітко перебуває в Лодзинському воєводстві. На запрошення Маршалківської Управи Лодзинського воєводства делегація бере участь у «Польсько-Українському Форумі Енергоефективності. Розробка і впровадження інноваційних технологій в галузі енергетики, використання відновлюваних джерел енергії».

Учасники Форуму отримали можливість вивчити теоретичний та практичний досвід Лодзинського воєводства у сфері енергоефективності. Так, делегація відвідала Центр досліджень та інновацій Pro-Academia, яка займається дослідженням передових технологій у тому числі з енергозбереження та раціонального використання ресурсів. В м. Унеюв учасникам форуму демонстрували використання різних видів енергії для опалення.

В ході Форуму учасники презентувалисвої можливості, напрацювання та досягнення в сфері енергозбереження та відновлювальних джерел енергії. Протягомдня проводились В2В-зустрічі польського бізнесу та бізнесу Вінницької та Львівської областей, що дало змогу налагодити взаємовигідне партнерство та перейняти досвід один одного.

























Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ