Вінницькі журналісти ознайомились з діяльністю польських редакцій радіо та телебачення (+фото)

Вінницькі журналісти ознайомились з діяльністю польських редакцій радіо та телебачення (+фото)

25.11.16 17:33 0 498
24 листопада, делегація представників засобів масової інформації Вінниччини, в рамках візиту до Сьвєнтокшиського воєводства, відвідала редакцію радіо «еМ Kielce». Радіо «еМ Kielce» працює в трьох напрямках. 65-70% ефіру радіо складається з музичних блоків, з яких відповідно до чинного законодавства 33% - польська музика, 20% - блок новин, решта – різні тематичні передачі соціального, культурного та спортивного змісту.

Редакція щотижня випускає газету «Tygodnik», з тижневим накладом 20 тисяч. Цей друкований продукт є безкоштовним і роздається у місцях розповсюдження преси та в костьолах. Основний прибуток «еМ Kielce» - реклама. Третій напрямок роботи редакції – це Інтернет сайт, який є візитівкою радіо, а також інформаційним ресурсом , де розміщуються матеріали про основні події Сьвєнтокшиського воєводства та міста Кельце, анонси важливих подій та онлайн-трансляція ефірів радіо.

Дирекція радіо та керівники відповідних відділів розповіли про життя радійників «з середини». Зокрема, директор ді-джеїв поділився з вінницькими гостями методиками ноу-хау проведення ефірів та покроково продемонстрував шляхи завоювання радіоринку. За словами керівництва редакції, щодня транслюється неменше 6 прямих ефірів. Основним гаслом радіо хвилі є «Твої улюблені хвилі», цей слоган постійно повторюється під час ефірів після модульних блоків та рекламується на всіх інформаційних ресурсах «еМ Kielce». Особлива увага приділяється ранковим програмам, адже керівники редакції переконані, що основне слухача зранку зацікавити, тоді він не перемикатиме і слухатиме цю хвилю протягом усього дня.

Окрім того, делегація масмедійників Вінницької області побувала в гостях телестудії каналу TVP3 Kielce, де мала можливість ознайомитися з найсучаснішими технічними умовами ведення прямих ефірів у студії та прямих включень з місць подій. Крім того, делегати спробували провести телевізійну програму у трьох студіях і в greenbox -і з можливістю створення 3d декорацій. Телебачення TVP3 Kielce є філією загальнопольського телебачення. У філії працює близько 100 осіб, які повністю забезпечують функціонування телеканалу. Кожну зміну працює 7-8 журналістів, 3 оператори та 2-3 монтажери, які готують актуальний щоденний випуск новин, що виходить в ефір о 18.30 та 21.30. Слід відмітити, що сюжети новин різні, окрім тих, які є найбільш актуальними та сенсаційними на даний час. Випуск теленовин веде 5 журналістів, які щодня змінюються, аби урізноманітнити ефір.

Нагадаємо, що візит журналістів з Вінниччини став можливим за особистої домовленості голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія з Маршалком Сьвєнтокшиського воєводства паном Адамом Ярубасом.















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецьким виробникам ...
Наступна новина: На Закарпаття приїжджає ...

КОМЕНТАРІ