Роль аксесуарів у формуванні іміджу

Роль аксесуарів у формуванні іміджу

25.11.16 15:04 0 1873

Аксесуари - це примха чи необхідність? Чи гідно ми оцінюємо їх можливості і що ми взагалі знаємо про них? На ці питання ми дамо відповідь далі і допоможе нам в цьому розібратись співробітник інтернет-магазину чоловічих та жіночих аксесуарів http://churchill.ua.

Роль аксесуарів у створенні зовнішнього іміджу, індивідуального стилю неможливо переоцінити. Саме по ним визначається Ваш статус, спосіб життя, фінансове благополуччя. Аксесуари задають певний стиль Вашому образу, перетворюють одяг в костюмований ансамбль.

Аксесуарам відводиться особливе місце як в світі ділового спілкування, так і в мистецтві зваблювання. Незважаючи на свободу нинішніх звичаїв і неприборканість фантазії дизайнерів, існують давно сформувані стереотипи, можна сказати, навіть закони, за якими аксесуари живуть своїм життям.

Чоловічі аксесуари

Наприклад, всім відомо, що у будь-якого поважаючого себе бізнесмена, взуття повинно бути відмінної якості, а годинник респектабельної марки. Продовжуючи тему чоловічих аксесуарів, не зайвим буде згадати класичний аксесуарний ряд, який бажано мати в своєму гардеробі будь-якому чоловіку:

  • портфель або дипломат з хорошої якісної шкіри;
  • запонки (денні та вечірні);
  • ретельно підібрані краватки (для тих, хто захоплюється модою чудовою прикрасою стануть чоловічі шийні хустки);
  • капелюхи і шапки;
  • рукавички.

Імідж і стиль підкреслюється дрібницями. Такі статусні речі, як: кулькова ручка, запальничка, візитниця, додадуть Вам солідність і респектабельність, якщо вони підібрані грамотно і зі смаком. Візитки можуть також ставитися до аксесуарів і багато говорити про свого господаря. Вони можуть бути прості і нехитрі, але гарний папір і якість виконання зроблять свою справу в формуванні Вашого іміджу. Особливим шиком є ​​візитка, спеціально виконана на мові тієї країни, куди людина відправляється з візитом.

Жіночі аксесуари

Жіночий аксесуарний ряд набагато більш різноманітний і вимагає великих знань щодо правильного використання всіх його можливостей. Головні убори, сумочки, рукавички, туфлі, намисто, ланцюжки, сережки, брошки, пояси, і, звичайно, весь аксесуарний ряд ділової людини.

Завдання ускладнюється тим, що жінці доводиться постійно грати багато ролей:

  • бізнес-леді;
  • улюблена жінка;
  • господиня будинку;
  • мати;
  • дружина;
  • дочка.

У кожної з цих ролей є свої стиль, одяг та аксесуари.

Завдяки аксесуарам можна підкреслити ту чи іншу частину тіла, налаштуватися на певний лад, зловити потрібний настрій. Якщо жінці запропонувати приміряти десяток різних капелюшків різних епох і народів, то в кожному з них вона буде відчувати себе відповідно.

Висновки

Таким чином, аксесуари відіграють більш важливу роль в нашому житті, ніж ми можемо собі уявити.
Правильно працюючи з аксесуарним рядом Ви отримуєте унікальну можливість практично не докладаючи зусиль вирішувати такі завдання:

  1. впливати на думку оточуючих людей про Вас;
  2. ненав'язливо підкреслювати свій статус і соціальний стан;
  3. допомагати собі швидко входити в ту чи іншу соціальну роль;
  4. залучати до себе увагу;
  5. відволікати увагу;
  6. забезпечувати себе потрібним настроєм;
  7. проявляти свою творчу натуру.

Аксесуари не обов'язково повинні бути дорогими. Підібрані зі смаком вони стануть для Вас справжніми талісманами, що допомагають домагатися своїх цілей. Необмежені можливості по грі колірних поєднань, фактур, форм роблять аксесуари безцінним джерелом натхнення і є однією з найважливіших складових зовнішнього іміджу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Чернівцях ...
Наступна новина: Запали свічку. День пам’яті ...

КОМЕНТАРІ