Які бувають види колготок і з чим їх носити?

Які бувають види колготок і з чим їх носити?

25.11.16 17:10 0 1656

Такий, здавалося б, другорядний елемент, як колготки, може стати основою стильного образу. Бути яскравим акцентом, сюрреалістичним аксесуаром, говорити про характер, спосіб життя або почуття гумору. Підкреслювати жіночність або демонструвати властиву вам епатажність.

Які існують види колготок? Як і з чим носити їх, органічно вписуючи в свій гардероб? Яких помилок краще уникати? Як виглядати доречно в колготках в сітку і поєднувати одяг з колготками яскравих кольорів? На всі ці питання ми спробуємо дати відповідь і допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину 50den.ru, в якому ви можете придюати колготки за доступною ціною.

Класичні чорні колготки

Це найбільш поширений і практичний з існуючих різновидів колготок. Вони легко поєднуються з одягом різних кольорів, добре виглядають на ногах (особливо непрозорі, у випадку прозорих є нюанси), ідеальні для прохолодної пори року.

А що стосується універсальності і носибельності, то, дійсно, і в бенкет і в світ, і з легкими сукнями (фактура дозволяє) і з вовняними шортами, і з каблуками, і з гранжевим черевиками. Будучи базовою річчю, вони впишуться в будь-який образ.

Колготки зі стрілками

Це зворушливі, витончені, жіночні колготки. У важкі роки загального дефіциту Другої Світової війни дівчата малювали на ногах стрілки - знайти колготки або панчохи було просто неможливо. З тих пір багато чого змінилося, зокрема, колготки зі стрілками перетворилися в річ, яка легко опошлювалась.

Надягаючи колготки зі стрілками, не зловживайте відверто сексуальними елементами, інакше легко скотитися в вульгарність! Нехай інший ваш одяг буде елегантним і стриманим.

Колготки в сітку

Аналогічно попереднім, колготки в сітку легко опошлювалися, проте уникнути цього легко (і складно одночасно :)), завдяки ретельному підбору інших елементів одягу і аксесуарів. Чим елегантнішим та классичнішим буде Ваш наряд, тим краще в нього впишуть колготки в сітку. Тим більш цілісним і доречним буде образ.

Якщо Ви працюєте в міжнародному банку із суворим дрес-кодом, колготки в сіточку краще залишити для вихідних днів, в іншому ж вони цілком вписуються в консервативні офісні аутфіти.

І ще один момент: якщо колготки в дрібну сітку традиційних кольорів (особливо тілесного) легко вписати в повсякденність, то колготки в велику сітку (та ще й екзотичного забарвлення) краще залишити для вечірки.

Ну а якщо робота в офісі - зовсім не про Вас, то можна дозволити собі самі різні варіації: рослинні, квіткові візерунки, всілякі орнаменти, які в поєднанні з сіткою виглядають і незвично, і сучасно, і образно. І ось їх-то якраз легко можна поєднувати і з гранжевими черевиками, з ботильйонами і навіть з кедами.

Колготки з принтом

Пам'ятайте одну важливу річ: чим більший принт, тим повніше виглядають ноги. Так, наприклад, навіть дуже худі ноги здаються повнішими в колготках в великий горошок. Зате дрібний горошок додасть Вашим ніжкам додаткову стрункість. А може бути, і не горошок, а, наприклад, чарівні сердечка - варіантів є багато!

Колготки в смужку

Смужка може бути вертикальною або горизонтальною, а може бути і діагональною. Головне, що об'єднує ці різновиди колготок, і чим повинні володіти Ви - це почуття гумору! Якщо в душі Ви хоч трохи клоунесса, спробуйте, і Ви обов'язково зможете створити з ними незабутні образи!

Кольорові колготки

Доступна вся колірна гамма! Але не всі наважуються. Причини криються в банальному невмінні поєднувати кольори, боязні виглядати недоречно, думці, що кольорові колготки годяться тільки для юних дівчат...

Звичайно, якщо ваша робота передбачає строгий дрес-код, то кольорові колготки краще приберегти для вихідних.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Споживчий ринок області: ...
Наступна новина: Чернівецьким виробникам ...

КОМЕНТАРІ