Литовська компанія шукає на Житомирщині партнерів у швейній галузі

Литовська компанія шукає на Житомирщині партнерів у швейній галузі

26.11.16 16:21 0 536
Вже через місяць після зустрічі керівництва області з комерційним аташе Посольства Литовської Республіки в Україні Рімантасом Шєгждою на Житомирщину прийшли перші пропозиції по співпраці з Литвою.

24 листопада, до Житомира завітав керівник литовської компанії «Кауно Балтія» Відас Буткус, який пропонує нашим швейним підприємствам великі обсяги замовлень.

Разом з Рімантасом Шєгждою, директором департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексієм Шатилом Відас Буткус зустрівся з представниками сфери легкої промисловості Житомирщини.

Учасники зустрічі обмінялися інформацією про свої підприємства, обсяги виробництва та потенціал.

Зокрема, литовська компанія «Кауно Балтія» отримує дуже багато замовлень на пошив жіночого брендового одягу та не може такий об'єм осилити самостійно. Саме тому Відас Буткус шукає на Житомирщині таке підприємство, яке б змогло співпрацювати з його компанією та виконувати певні роботи з пошиву одягу. За необхідності вони отримають від литовців навіть устаткування, потрібно буде лише налагодити якісну роботу швачок.

Керівник литовської компанії також запрошує до обміну досвідом, пропонує взаємні екскурсії підприємствами, а також допомогу тим, хто хоче брати участь у міжнародних виставках.

Учасники зустрічі найближчим часом прорахують свої можливості та обговорять шляхи співпраці.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Військовослужбовці з ...
Наступна новина: 26 листопада у Тернополі ...

КОМЕНТАРІ