Чернівецький клуб «Максимум» привіз п’ять нагород із чемпіонату України з карате

Чернівецький клуб «Максимум» привіз п’ять нагород із чемпіонату України з карате

26.11.16 08:24 0 749
19-20 листопада у київському спорткомплексі Національного технічного університету України «КПІ» відбувся чемпіонат України з карате серед молоді та дорослих. Змагання зібрали рекордну кількість учасників – 519 спортсменів з 21 області України та вперше проходили у статусі карате як олімпійського виду спорту.

У національному чемпіонаті в складі обласної команди буковинський «Максимум» представляло одинадцять спортсменів віком від 14 до 21 року (тренер Павло Шестаков). Дехто із них вперше брав участь у «молодіжній» Україні, а частина спортсменів вже мала за плечима досвід подібних стартів.

За результатами двох змагальних днів спортсмени завоювали п'ять нагород – дві срібні та три бронзові. Зокрема, 14-річний Олексій Гоцуляк зі Сторожинця у категорії кадети до 52 кг пройшов до фіналу та завоював «срібло» у найчисельнішій групі (36 учасників). Також «срібло» у командному ката серед чоловіків завоювали студенти ЧНУ ім. Ю. Федьковича Олег Горобець та Микола Мельничук.

Бронзову медаль здобула Мар'яна Урсулян серед юніорок до 48 кг, а серед юніорів більше 76 кг на третє місце п'єдесталу піднявся також студент ЧНУ ім. Ю. Федьковича 17-річний Артем Бинзар.

Ще одною бронзовою медаллю, але на вагу золота, відзначився 18-річний Різван Талібов серед молоді до 21 року у ваговій категорії до 75 кг. Чернівчанин провів п'ять поєдинків, у чотирьох з яких отримав беззаперечну перемогу, але поступився сумчанину в бою за вихід у фінал.

За крок до п'єдесталу зупинився ще один вихованець «Максимуму», 19-річний студент кооперативного коледжу ЧНУ ім. Ю.Федьковича Василь Биндю. У підсумку він посів п'яте місце серед молоді до 68 кг.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ