Чернівчан закликають взяти участь у жалобних заходах до Дня пам’яті жертв голодоморів та 70-х роковин голодомору на Буковині

Чернівчан закликають взяти участь у жалобних заходах до Дня пам’яті жертв голодоморів та 70-х роковин голодомору на Буковині

26.11.16 08:09 0 566
Вони розпочнуться спільною панахидою за участю представників різних конфесій 26 листопада о 15.30 біля пам'ятного знаку на розі вулиць Руської та Т. Шевченка. О 16-й годині міський голова Олексій Каспрук закликає чернівчан вшанувати пам'ять жертв голодоморів хвилиною мовчання та взяти участь в загальнонаціональній акції «Запали свічку».

Згідно з розпорядженням міського голови на знак скорботи 26 листопада на території міста рекомендовано приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади, комунальних підприємств і закладів, державних підприємств, установ, організацій, а також обмежити проведення в місті розважально-концертних заходів. Заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства. Телерадіокомпаніям рекомендовано утриматися від трансляції розважальних програм в теле- радіоефірі.

Головному управлінню Національної поліції в Чернівецькій області у День пам'яті жертв голодоморів рекомендовано посилити контроль за дотриманням на території м. Чернівці заборони на використання піротехнічних засобів (феєрверків), яку встановлено до завершення антитерористичної операції.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Заболевания суставов: ...
Наступна новина: Чернівецький клуб ...

КОМЕНТАРІ