У Чернігівській міській раді обговорили підготовку до новорічних та різдвяних свят

У Чернігівській міській раді обговорили підготовку до новорічних та різдвяних свят

26.11.16 12:39 0 571
В Чернігівській міській раді відбулось засідання організаційного комітету щодо підготовки та проведення новорічних та різдвяних свят. Нарада відбулась за участю заступників міського голови Ольги Хоніч та Сергія Фесенка, представників структурних підрозділів міської ради, що входять до складу оргкомітету та визначені відповідальними за організацію святкових заходів.

Як вже повідомлялось раніше, новорічні та різдвяні свята триватимуть цілий місяць. Відкриття Головної ялинки та роботи святкового містечка «Казкова зима» відбудеться 19 грудня.

Заступник міського голови Ольга Хоніч презентувала план розміщення об'єктів торгівлі й святкової експозиції на Красній площі міста та розповіла про основні святкові локації.

За її словами, більшість заходів проходитимуть у вихідні та святкові дні. Для всіх відвідувачів будуть запропоновані: робота міської ковзанки та атракціонного містечка, резиденція Святого Миколая, анімація від «Дитячої планети», різні фестивалі та конкурси, костюмовані карнавальні дійства, на великому екрані транслюватимуться новорічні телепрограми та мультфільми для малечі.

Більш детальна програма заходів та графік роботи святкового містечка буде опубліковуватись на офіційному веб-порталі міської ради кожного тижня.

На засіданні члени оргкомітету внесли свої пропозиції до плану заходів та обговорили всі проблемні організаційні питання. Зокрема, було запропоновано резиденцію Святого Миколая розмістити у приміщенні колишнього кінотеатру ім. Щорса. Крім того, організувати пункти обігріву для відвідувачів святкових заходів.

Ольга Хоніч також зазначила, що необхідно ретельно слідкувати за організацією торгівлі. Всі суб'єкти господарювання, що здійснюватимуть роздрібну торгівлю сувенірною продукцією власного виробництва, кондитерськими виробами, продукцією ресторанного господарства, зобов'язані дотримуватися плану-схеми розміщення об'єктів торгівлі та святкової експозиції, утримувати територію святкового містечка у належному стані.

Крім того, учасники наради наголосили на важливості забезпечення безпеки дорожнього руху та громадського порядку в місцях проведення масових заходів.

Читайте також:

У Чернігові розпочалася підготовка до новорічних та різдвяних свят

Чернігів готується до Новорічних та Різдвяних свят

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В.о. начальника ...
Наступна новина: Святкові заходи до зимових ...

КОМЕНТАРІ