У Чернігові тролейбус № 5 відновить свою роботу вже з 28 листопада

У Чернігові тролейбус № 5 відновить свою роботу вже з 28 листопада

26.11.16 08:40 0 532
З понеділка, 28 листопада, а може навіть і раніше, у Чернігові тролейбус № 5 почне свій рух за звичним маршрутом «Подусівка - Завод «Хімволокно». Про це повідомили КП «ЧТУ» та управління транспорту та зв'язку міської ради.

Курсування цього маршруту тимчасово призупинялося в зв'язку з проведенням робіт по заміні магістрального водопроводу d=300 мм на пластиковий водопровід d=160 мм, замовником яких було КП «Чернігівводоканал».

Рух транспорту по вул. Гагаріна (від вул. Леоніда Пашина до вулиці Костомарівської) було обмежено з середини серпня цього року, а тролейбус № 5 був замінений автобусом № 5А.

За словами начальника управління транспорту та зв'язку міськради Олександра Бєльського, 24 листопада Служба безпеки дорожнього руху обстежила ділянку реконструкції дороги і за результатами обстеження прийнято рішення про відновлення руху тролейбуса № 5.

У КП «Чернігівводоканал» також повідомили, що на ділянці реконструкції покладений тільки чорновий шар асфальту. Якщо погодні умови дозволять, то підрядна організація ТОВ «УКРГРАНДБУД» (м. Київ) ще в цьому році встигне укласти бордюри.

На даний час підрядна організація замінила трохи більше 50% ділянки магістрального водогону загальною протяжністю 910 м. Заміна трубопроводу продовжиться навесні 2017 року, після чого на всій ділянці реконструкції буде укладено асфальтобетонне покриття відповідно до будівельних норм.

Довідково. Кошторисна вартість робіт по заміні магістрального трубопроводу становить 2 448 003 грн і виконується в рамках інвестиційної програми КП «Чернігівводоканал». Старий чавунний водопровід d = 300 мм повністю виробив свій ресурс і підлягає заміні.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецький клуб ...
Наступна новина: У Чернівцях відкриють ...

КОМЕНТАРІ