На Житомирщині планують заходи для економічного і соціального розвитку.

На Житомирщині планують заходи для економічного і соціального розвитку.

26.11.16 11:51 0 511
Пріоритетні напрями роботи на 2017 рік, шляхи їх досягнення, прогнозні показники та заходи у рамках програми економічного і соціального розвитку Житомирської області розглядали 25 листопада, у Житомирській ОДА на засіданні робочої групи.

Засідання пройшло під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути та першого заступника голови облради Сергія Крамаренка.

— Ярослав Лагута закликав учасників до активної роботи та діалогу, аби не просто поінформувати про основні напрями діяльності у своїй галузі, але й обговорити проблемні моменти.

Загальний прогнозний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації заходів Програми, становить 2 млрд 645 млн 932,2 тис. грн.

Фінансування буде здійснюватися за рахунок коштів інвесторів, суб'єктів господарювання, державного бюджету, у тому числі державного фонду регіонального розвитку, обласного та місцевих бюджетів, а також інших джерел, не заборонених законодавством.

Керівники структурних підрозділів ОДА розповіли про основні напрями роботи по галузях у 2017 році, зупинилися на проблемних питаннях.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ