Школи Житомирщини можуть приєднатися до проекту GoCamp-2017

Школи Житомирщини можуть приєднатися до проекту GoCamp-2017

26.11.16 14:18 0 575
Завдяки співпраці GoGlobal із Посольствами Німеччини, Франції та Іспанії табори проекту GoCamp збільшують кількість мов навчання.

Влітку 2016 року по всій Україні відбулись пришкільні табори GoCamp, навчання в яких велося англійською мовою. Очевидно, що англійська – це одна із найпоширеніших мов міжнародного спілкування, але людину у 21 столітті особливо вирізняє знання кількох мов та обізнаність у багатьох культурах.

Саме для того, аби українські школярі знали більше однієї мови та отримали якомога більше знань, які знадобляться у дорослому житті, влітку 2017 року по всій країні пройдуть пришкільні мовні табори GoCamp, де навчання буде проводитись не лише англійською, а й німецькою, французькою та іспанською мовами.

Наразі в рамках GoCamp проходить набір волонтерів до участі у проекті літніх таборів. Бажання стати волонтером виявили 825 іноземців зі 123 країн світу.

Кожна українська школа може подати заявку на участь у проекті. Більше про це можна дізнатися на сайті GoCamp.

Довідково. GoCamp – це пришкільні табори нового формату, де за допомогою спеціально розробленої програми іноземні волонтери вчать українських школярів критичному мисленню, як будувати кар'єру та бути лідером і свідомим громадянином.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Доходи в ...
Наступна новина: Варто знати: як формується ...

КОМЕНТАРІ